Witchtown

Heej!
Har haft en underbar forsta dag "in the real world".
Sovmorgon for forsta gangen pa 2 manader och buffefrukost var en bra start! Tog en shuttlebus in till stan och tog sedan taget till Salem. Vi spelade dumma turister och latsades att vi trodde att vara tunnelbanebiljetter fungerade aven pa taget, vilket resulterade i att vi slapp betala! Salem var en riktigt fin liten stad! Vi gick en rundvandring i haxmuseumet och fick ga ner i en kallare/grotta dar de stangde in de som var atalde for haxkraft i vantan pa rattegang! Det var vaxdockor overallt, forutom pa ett stalle dar det var en riktigt manniska som helt utan forvarning hoppade fram och skramde livet ur oss!!

Tog sedan taget tillbaka till Boston. Gick runt i stan och forjaves letade efter the Boston the Party ship... Gick forbi en gatushow med ett gang killar som breakdanceade...stannade for att titta och vips...helt plotsligt tar de upp "frivilliga" ur publiken och sjalvklart aker jag dit for att hjalpa till med "The jump of death".... en kille ska hoppa over fyra manniskor...vilket da en av dem var jag. Alla involverade overlevde :)

Gick sedan till en bar och tog nagra ol for att fira att Lindsey kom in pa sin dansskola och att jag forhoppningsvis har jobb till hosten! :)

En bra kvall!! Ha de bast!!

BOSTON!

Heej!
Internet har inte fungerat pa flera veckor, atminstonde inte tillrackligt lange for att ha tid att uppdatera!
Har hant mycket sen sist! Sista veckorna pa camp var tuffa, vara barn de sista tre veckorna var inte direkt nagra anglar! Vi hade vara tva gymnastik shower. Den forsta hade temat The Olympic Show, sa barnen var uppdelade i fem olika lander. Den andra showen hade temat arstider. Gick battre an forvantat!
For den forsta showen hade vi 43 barn (!!), den andra showen 23, sa den var inte riktigt lika stressig!

Sheila har forsokt lara mig poi under sommaren, och igar provade jag med eld for forsta gangen!! Haftigt men obehagligt att svinga runt eld. Men jag overlevde helt utan brannskador!!

Imorse lamnade vi camp Netimus for iar. Jatte konstigt att lamna allt som varit mitt hem hela sommaren. Kanns fortfarande som om jag bara ar ledig och ska tillbaka snart. Vi blev avslappta i New York och spenderade dagen i varldens haftigaste stad! Tur att vi kommer tillbaka innan vi aker hem!

Nu ar vi i Boston. Sitter nu i varat hotellrum, med en riktigt sang, inga moss, toalettdorr, inga spindlar....och take away china mat! LYX! Det har ar himmelriket!!

Lar bli lite med uppdateringar nu nar vi har battre tillgang till internet!

KRAM!

RSS 2.0