Witchtown

Heej!
Har haft en underbar forsta dag "in the real world".
Sovmorgon for forsta gangen pa 2 manader och buffefrukost var en bra start! Tog en shuttlebus in till stan och tog sedan taget till Salem. Vi spelade dumma turister och latsades att vi trodde att vara tunnelbanebiljetter fungerade aven pa taget, vilket resulterade i att vi slapp betala! Salem var en riktigt fin liten stad! Vi gick en rundvandring i haxmuseumet och fick ga ner i en kallare/grotta dar de stangde in de som var atalde for haxkraft i vantan pa rattegang! Det var vaxdockor overallt, forutom pa ett stalle dar det var en riktigt manniska som helt utan forvarning hoppade fram och skramde livet ur oss!!

Tog sedan taget tillbaka till Boston. Gick runt i stan och forjaves letade efter the Boston the Party ship... Gick forbi en gatushow med ett gang killar som breakdanceade...stannade for att titta och vips...helt plotsligt tar de upp "frivilliga" ur publiken och sjalvklart aker jag dit for att hjalpa till med "The jump of death".... en kille ska hoppa over fyra manniskor...vilket da en av dem var jag. Alla involverade overlevde :)

Gick sedan till en bar och tog nagra ol for att fira att Lindsey kom in pa sin dansskola och att jag forhoppningsvis har jobb till hosten! :)

En bra kvall!! Ha de bast!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0