New York!!

Heej!

Imorse lamnade jag camp Netimus. Har haft den basta sommaren i hela mitt liv och traffat helt underbara manniskor. Just nu vill jag bara ta en taxi och aka tillbaka. Tur att New York ar en urhaftig stad som haller mig sysselsatt!

I lordags akte alla barnen hem och vi firade med en sista utgang i Milford! En galen natt och at flag dagen efter sag alla ut som de fortjanade. Nu nar campet var tomt pa barn behovde ingen forsoka spela pigg och alert langre.
Under sondagen stadade vi upp och stangde igen vara departments och skrev vara rapporter om hur sommaren varit. Nar allt var klart hade de anordnat ett staffparty for oss!
De bjod pa obegransat med pizza och ol och det tog bara nagon timme innan alla madde kalas igen! :)
Kvallen inneholl massa dans, karaoke och utdelning av staff-awards!

Och imorse var allt over... sommaren har gatt sa fort! Kanns konstigt att vara ute i den "verkliga" varlden igen. Hur ska jag klara mig utan "the bell"? Jag har inte behovt bry mig om tiden i 2 manader...! Hur ska jag klara mig utan alla fasta tider? Jag kommer sakna att slapa mig och alla barn upp till flag varje morgon och sjunga "Im alive, awake, alert and enthusiastic"

Hur ska jag klara mig utan min peanutbutter and jam-sandwich atminstonde tre ganger om dagen??
Maste jag ata utan att sjunga och banka i borden??

Jag saknar camp och mina vanner! Men har redan bestamt att jag ska aka till England i december!

Men det ar saaa coolt att vara i New York! Kom fram till mitt hostel pa eftermiddagen. Lamnade mitt bagage och tog en promenad runt central park och omradet runt hostellet. Nu under kvallen motte jag upp Imi och Kata (som ocksa lamnade campet idag) och vi at middag och promenerade till Time Square and Broadway! Kommer antagligen ha nacksparr imorgon efter att ha facinerats av alla skyskrapor! :)

Imorgon har jag bokat en heldags sightseeing runt New York. Kommer att aka till Ground Zero, Statue of Liberty, Time Square, China Town mm! Ska bli haftigt!
Pa onsdag ska jag, Kata och Imi ha frukost-picknick i Cental Park och sedan spendera dagen med mera sightseeing och shopping! Ska forsoka fa tag i biljetter till The Lionking on Broadway!

Ses om nagra dagar! Kram!


2 veckor kvar!

Hej hopp!

Ska borja med att saga:
GRATTIS PA FODELSEDAGEN MAMMA!! Hoppas du har haft en bra dag och att mitt kort hann fram i tid?!

Har borta i vast borjar allt lida mot sitt slut, sorligt nog. Idag avslutades alla klasser! Under kvallen har vi haft gymnastik-, drama- och dansshow. Varan sista gymnastikshow hade temat beach, vilket blev valdigt lyckat! Den har gangen hade vi tre tjejer som tranar gymnastik pa elitniva hemma. Sa vi kunde visa upp lite svarare ovningar an bara kullerbyttor och hjulningar :)

Forra fredagen nar vi var lediga promenerade jag, Lindsey, Stacey och Bec in till Milford. Pa vagen dit stannade vi vid ett vattenfall och badade. Promenaden tog ca 2 timmar och det ar inte varje dag vi ror pa oss, sa det var med varkande fotter vi klev in i baren i Milford. Men en stadig maltid och nagra ol senare var vi i form igen!
Vi spenderade eftermiddagen ute i solen, drack ol och spelade kort.
Samma helg var det en musikfestival i Milford och vi gick till Tom Quick, en restaurang, dar det var livemusik.
Lindsey sjong och spelade gitarr, hon var battre an den ordinarie killen, vilket han ocksa insag!

En kille som Stacey pratat mycket med skickade ett sms och sa att han och hans kompisar skulle till Mels, vilket ar en bar ca 45 min fran stan. Stacey overtygade oss att folja med dit och hon betalade en taxi for oss dit. Nar vi antligen kom fram skickar killen ett nytt sms och sager att de andrat sina planer och tankte ga till Tom Quik istallet, baren i Milford som vi just lamnat. Stacey ringer en ny taxi och vi aker tillbaka. 45 min senare och en 90 dollar fattigare Stacey kommer vi fram. Pa Tom Quick traffar vi nagra andra tjejer fran varat camp och nagra killar fran Shohola. De var just pavag att lamna baren for att aka till Mels. Stacey stannar kvar med sin kille, men jag och Lindsey aker med det andra tillbaka till Mels en gang till.
Det var en kvall fylld med en massa bilakande, men samtidigt hur bra som helst!

Forra veckan hade vi varan sista dans med camp Shohola.
Efter dansen akte alla som inte jobbade kvall till en bar en bit harifran. Nar baren stangde blev vi meddragna till en efterfest i "narheten". I narheten visade sig vara ca 30min bilfard rakt ut i skogen. Festen bestod av en lagereld och 10 personer som grillade hamburgare. 
Pa vag ut i skogen for kisspaus hittade jag och Lindsey ett talt. Nyfikna som vi ar var vi tvungna att oppna och titta in och vi hittade en dod kille!! Nej han var inte dod pa riktigt som tur var, men det tog nan minut att fa liv i honom... det var en lang minut kan jag lova!
Vi lamnade efterfesten ganska snart och forsokte hitta en vag ut ur skogen till vagen igen. Vi lyckades tillslut och lyckades fa skjuts tillbaka till campet.

Dagen efter var det som tur var fredag och jag, Lindsey och Stacey var lediga.
Alla seniors (barn over 14 ar) hade en fri dag och vi akte med dem till shoppingcentret. Gick runt dar nagra timmar och akte sedan till Costas. Vilket ar en aktivitetspark dar man kan gora allt fran att spela golf till aka vattenrushbana. Vi akte go-cart och spelade lasergame! :)

Inser att de later som jag alltid ar ledig, vilket inte stammer! Resten av veckan jobbar jag nastan dygnet runt, sa nar vi val ar lediga passar vi pa att verkligen vara lediga :)

Sa imorgon innehaller min tuffaargbetsdag detta:
BRANCHVILLE!

Branchville ar ett nojesfalt dar vi kommer spendera hela dagen imorgon!! Detta ar hojdpunkten pa hela campet!
Hoppas vi kan halla reda pa alla barn!

Pa torsdag ar det dags for nasta hojdpunkt: Banquet. Den stora avslutningsmiddagen!
Temat for middagen ar topsecret och just nu jobbar alla stenhart med sina dekorationer. Hela matsalen dekoreras inom ett visst tema och barnen gor allt vad de kan just nu for att lista ut vad arets tema ar.
Tar det sakre fore det osakra och tanker inte ens skriva har vad temat ar. Inte for att nagon har pa campet forstar svenska... men man vet aldrig :)

Om en vecka lamnar jag camp Netimus. Kommer inte bli latt! Jag ser fram emot New York, men samtidigt maste jag lamna allt och alla har.
Ska njuta till fullo av min sista vecka! :)

HASTA LA VISTA!

// Elin




It is true.........America makes you fat!

Varje sondagsmorgon har vi Green-cathedral. Vi gar till en speciell plats i skogen dar vi sjunger sanger och pratar om olika amnen, till exempel vanskap, arlighet...

Alla barn maste ha grona byxor och vit troja och alla counselors maste vara kladda i helvitt. Sa varje sondag har jag haft mina vita jeans, men imorse nar jag skulle satta pa mig byxorna tog de stopp. Jag kunde inte fa pa mig dem! Var tvungen att ha shorts och leggings istallet!

Gick till varan sjukstuga for att vaga mig och sen jag kom hit har jag gatt upp mer an 6 kilo!!!!
Jag har forsokt ga upp i vikt i ca fem ar men inte lyckats, men tydligen var allt som behovdes att aka till Amerika i nagra veckor! haha!

Jag ar overlycklig, men nu maste ja kopa nya klader vilket jag inte riktigt har rad med!

haha!


RSS 2.0